Rólunk Kapcsolat Impresszum
Oktatás
Deszki versenyek 2018
Deszki versenyek 2018

Ismét megrendezésre kerülnek a deszki versenyek. 

2018. január 27. Tisza-Maros Szög Tiszaszigeten.

​2018. február 24-én Nyílt Falubajnokság

​2018. március 3-án Kocsmák közötti.

Tisza-Maros Szög Kupa

NEMZETKÖZI NYÍLT SAKK CSAPATVERSENY

VERSENYKIÍRÁSA

A verseny helye és ideje: TISZASZIGET Vedres István Faluház, Szabadság u. 8.

                                               2018. január 27. szombat de. 9 óra

                                      Szegedről autóbusszal érkezők a községházánál (templomnál) szálljanak le!

A verseny célja: A sakk sportág népszerűsítése, sportbaráti kapcsolatok kiépítése, fejlesztése és elmélyítése a Tisza-Maros Szög (Klárafalva, Ferencszállás, Kiszombor, Kübekháza, Újszentiván, Tiszasziget, Szőreg és Deszk), valamint Csongrád megye települései között. E hagyományos versenyt az elmúlt évhez hasonlóan nyílt nemzetközi versenyként hirdetjük meg.

A verseny rendezői: Polgármesteri Hivatal Tiszasziget, Tiszasziget Sport Egyesület

Szervezők: házigazda: Ferenczi Ferenc Tiszasziget, Fűzfa u. 2., Tel: 06-30-275-5107 ,

                     E-mail: polgarmestertiszasziget@gmail.com

Gyorgyev Vojiszláv: 6772 Deszk, Damjanich u. 19. Tel: lakás: 62/271-218, mobil: 06-70-941-9049

                 Deszki Művelődési Ház és Könyvtár: 6772 Deszk, Tempfli tér 8. Tel: 62/571-599,

                 e-mail: faluhaz@deszk.hu

A verseny résztvevői: 3 fős csapatokban bárki részt vehet (nemtől, kortól, állampolgárságtól függetlenül)! A csapatok valamilyen települést kell, hogy képviseljenek. Egy település több csapatot is indíthat.

A verseny lebonyolítása: Körmérkőzéses vagy svájci rendszerben, 7 forduló, 2x 15 perc játékidő mellett. Minden csapat legalább két sakk készletet és két órát hozzon magával. Amennyiben nem tud azt Gyorgyev Vojiszlávnak kérjük jelezni. A Tisza-Maros Szög bajnoka feliratú serleget csapatversenyben (Tisza-Maros Szög települései közül) a legtöbb pontot összegyűjtő község nyeri el. A Tisza-Maros Szög bajnoka cím elnyeréséért csak azok a csapatok küzdhetnek, amelyekben legalább egy (csapatkapitány) versenyző az adott Tisza-Maros Szög települést képviseli.  Ez esetben e  játékos munkahelye vagy állandó lakása az adott településen kell, hogy legyen. A versenyt Zámbó László nemzetközi versenybíró irányítja.

Nevezés: A versenyen való részvételi szándékot 2018. január 24-ig kérjük jelezni a faluhaz@deszk.hu e-mail címen, vagy a 0670/941-9049-es, vagy a 62/271-218-as telefonszámon. A nevezéseket legkésőbb a verseny megkezdése előtt fél órával is meg lehet tenni a verseny helyszínén. Nevezési költség 1000 Ft/fő, általános iskolásoknak 500 Ft/fő, melyet a helyszínen kell befizetni.

A verseny díjazása: Serleg – oklevél,  érem. Díjazásban részesülnek a Tisza-Maros Szög települései közül az 1. helyezett csapat versenyzői és a torna 1-3. helyezett csapat versenyzői.

Vendéglátás: Versenyzőinket a hagyományokhoz híven vendéglátásban (kacsazsíros kenyér lila hagymával és uborkával) részesítjük.

CSAPATAIK RÉSZVÉTELÉRE SZÁMÍTUNK ÉS SZERETETTEL VÁRJUK!

Tisztelettel kérjük, továbbítsa versenykiírásunkat interneten, facebook-on, barátai és ismerősei körében.

Eredményes részvételt kívánunk!

Deszk, 2018. január 15.

Ferenczi Ferenc sk.                                                                                                                  Gyorgyev Vojiszláv sk.

                 szervező                                                                                                                   szervező

Kocsmák közötti nemzetközi NYÍLT sakk CSAPATverseny

versenykiírása

A verseny helye és ideje: Deszk, Bástya Étterem (6772 Deszk, Alkotmány u. 52.)

                                          2018. március 3-án, szombaton 9 órai kezdettel

A verseny célja: a sakk sportág népszerűsítése, sportbaráti kapcsolatok kiépítése és elmélyítése országos, illetve nemzetközi szinten

A verseny résztvevői: Az idén XXII. alkalommal megrendezendő versenyre három fős csapatok nevezését várjuk. A versenyen bármely kocsma színeiben bárki részt vehet nemtől, kortól, állampolgárságtól függetlenül.

A verseny rendezői: Deszk Község Önkormányzata, Deszki Sport Club, Deszki Művelődési Ház és Könyvtár, Deszki Telelepülés-üzemeltetési Nonprofit Kft, Csongrád Megyei Szabaidősport Szövetség.

Szervezők:    Gyorgyev Vojiszláv 6772 Deszk, Damjanich u. 19. Tel: lakás: 62/271-218, mobil: 06-70-941-9049.

                     Deszki Művelődési Ház és Könyvtár

                     6772 Deszk, Tempfli tér 8. Tel: 62/571-599, e-mail: faluhaz@deszk.hu,

Nevezés: Nevezési díj 1000 Ft személyenként, általános iskolásoknak 500 Ft, melyet a helyszínen kell befizetni. A versenyen való részvételi szándékot 2018. február 25-ig kérjük jelezni a faluhaz@deszk.hu e-mail címen, vagy a 0670/941-9049-es vagy a 62/271-218-as telefonszámon. A bajnokságon való részvételt az előzetesen nevezőknek feltétlen biztosítjuk.

A verseny lebonyolítási rendszere: Körmérkőzéses vagy svájci rendszerben, 7 forduló, 2x 15 perc játékidővel Kérjük, hogy minden csapat legalább két sakk készletet és két órát hozzon magával. Amelyik csapat nem tud hozni, kérjük, jelezze Gyorgyev Vojiszlávnak. Csak azon csapatoknak biztosítjuk garantáltan az órát és készletet, akik igényeiket a nevezési határidőig előzetesen jelzik. Maximum 90 (30 csapat) versenyző nevezését tudjuk elfogadni.

Díjazás: Serleg – oklevél, tárgyjutalom vagy érem. Díjazzuk a torna első négy helyezett csapat versenyzőit. A Csongrád Megyei Szabaidősport Szövetség kategóriánkénti minimum öt csapat indulása esetén díjazásban részesíti a legjobb női és a legjobb ifjúsági csapatot, valamint Csongrád megye amatőr bajnokcsapatát.

Egyéb: A versenyt Zámbó László nemzetközi versenybíró irányítja.

A Szeged vagy Makó felől autóbusszal érkezők a Községházánál, vagy a Tüdőkórház megállónál szálljanak le.

A verseny résztvevői a hagyományokhoz híven vendéglátásban részesülnek. (kacsazsíros kenyér lilahagymával és uborkával.)

A verseny sikeres megrendezése érdekében tisztelettel kérjük, továbbítsa versenykiírásunkat, reklámozza versenyünket az interneten, facebook-on, barátai és ismerősei körében.

A sportág minden kedvelőjét szeretettel várjuk!

Deszk, 2018. január 15.                     

                                                                          Gyorgyev Vojiszláv sk.

                                                                  főszervező     

MEGHÍVÓ

2018. február 24-én, szombaton XXII. alkalommal rendezünk

DESZKEN NYÍLT SAKK EGYÉNI FALUBAJNOKSÁGOT,

melyre ezúton szeretettel meghívom.

A verseny helye és ideje: Deszk, Bástya Étterem (6772 Deszk, Alkotmány u. 52)

                                2018. február 24. szombat de. 9 óra

A Szeged vagy Makó felől autóbusszal érkezők a Községházánál vagy a Tüdőkórháznál szálljanak le.

A verseny célja: a sakk sportág népszerűsítése, sportbaráti kapcsolatok kiépítése, országos, illetve nemzetközi szinten, Csongrád megye amatőr bajnoki címe, valamint Deszk bajnoki címének eldöntése.

A verseny rendezői: Deszk Község Polgármesteri Hivatala, Deszki Sport Club, Deszki Művelődési Ház és Könyvtár, Deszki Település-üzemeltetési Nonprofit Kft, Csongrád Megyei Szabaidősport Szövetség.

Szervezők:    Gyorgyev Vojiszláv: 6772 Deszk, Damjanich u. 19. Tel: lakás: 62/271-218,

                     mobil: 06-70-941-9049

Deszki Művelődési Ház és Könyvtár: 6772 Deszk, Tempfli tér 8. Tel: 62/571-599,

e-mail: faluhaz@deszk.hu

A verseny résztvevői: A VERSENYEN BÁRKI RÉSZT VEHET nemtől, kortól, állampolgárságtól függetlenül.

A verseny lebonyolítási rendszere: Körmérkőzéses vagy svájci rendszerben, 2x 15 perc játékidővel. Kérjük, hogy minden versenyző egy sakk készletet és órát hozzon magával. Amennyiben nem tud, azt a fenti címen Gyorgyev Vojiszlávnak jelezze. A rendezőség órát és készletet biztosít mindazoknak, akik igényüket valamilyen módon előre jelzik a verseny kezdete előtt egy héttel. A versenyt Zámbó László nemzetközi versenybíró irányítja.

Nevezés: Nevezési díj 1000 Ft személyenként, általános iskolásoknak 500 Ft, melyet a helyszínen kell befizetni. A versenyen való részvételi szándékot 2018. február 21-ig kérjük jelezni a faluhaz@deszk.hu e-mail címen, vagy a 0670/941-9049-es telefonszámon. Maximum 90 versenyző nevezését tudjuk elfogadni. A bajnokságon való részvételt az előzetesen nevezőknek feltétlen biztosítjuk.

A verseny díjazása: Serleg – oklevél, tárgyjutalom vagy érem. Díjazzuk a torna első 6 helyezett versenyzőjét, valamint serleggel DESZK község bajnokát. A Csongrád Megyei Szabaidősport Szövetség kategóriánként minimum 5 induló esetén külön díjazza a 60 év feletti legjobb helyezést elért versenyzőt, a legjobb ifjúsági és a legjobb női versenyzőt, valamint Csongrád megye amatőr bajnokát.

Egyéb: A verseny résztvevői a hagyományokhoz híven vendéglátásban részesülnek. (Kacsazsíros kenyér lilahagymával és uborkával.)

A verseny sikeres megrendezése érdekében tisztelettel kérjük, továbbítsa versenykiírásunkat, reklámozza versenyünket interneten, facebook-on, barátai és ismerősei körében.

Eredményes részvételt kívánunk!                     

Deszk, 2018. január 15.

                                                                                              Gyorgyev Vojiszláv sk.                                                                                                                    szervező

Vissza