Rólunk Kapcsolat Impresszum
Eredmények
Országos Diákolimpia 2016
Országos Diákolimpia 2016

Ismét szép sikereket értek el csapataink az Országos Diákolimpia döntőiben.

Az alsós lányok csoportjában a Tsza-parti Általános Iskolát képviselő, Fülöp Csilla, Farkas Virág, Katona Kitti összeállítású csapat – minden mérkőzését megnyerve – az első helyen végzett!

A felsős lányoknál a szintén Tisza-parti Általános Iskolás csapat a nyolcadik helyen végzett. Tagjai: Kiss Rebeka, Varga Szilvia, Sahin-Tóth Hanna.

Az alsós fiúk között is a Tisza parti Általános Iskola csapata végzett az élen hat győzelemmel és két döntetlennel. A csapatot Varga Gábor, Bodicsi Barna, Gyovai János, Fébert Richárd és Mikó Vince alkotta.

A felsős fiúk csapatversenyén a Tisza-parti Általános Iskola csapata a 12. helyet szerezte meg. A csapatban Koszta Benedek, Farkas Boldizsár, Vidu Armand és Boros Kende szerepelt.

A középiskolás fiúknál a szegedi Radnóti Miklós Gimnázium csapata szerezte meg az első helyet 7 győzelemmel és egy döntetlennel. A csapatban Szajbély Zsigmond, Kelemen Dávid, Tubak Dániel, Vályi Blanka Borbála és Vályi Adél kapott játéklehetőséget.

Sajnos középiskolás lánycsapat nem indult a megyéből.

Köszönjük a csapatok tagjainak, szüleinek, kísérőiknek és felkészítőiknek, hogy ismét öregbítették a Csongrád megyei sakkozás hírnevét.

Vissza