Rólunk Kapcsolat Impresszum
hírek
Töröltük a CsMCsB utolsó fordulóját
A kialakult egészségügyi helyzet miatt töröltük az utolsó fordulót

Tisztelt Csapatvezetők, kedves Játékosok!

A mai napon az alábbi levelet küldtem a Magyar Sakkszövetség illetékeseinek:

„Kedves Miklós, Robi, Tamás és Lajos!

A Csongrád Megyei Sakkszövetség elnöksége a csapatvezetőkkel történt megbeszélés után úgy döntött, hogy a március 29-re tervezett 9. fordulót törli a csapatbajnokságból a kialakult helyzet miatt.

Egyrészt senkinek sem olyan fontos az utolsó forduló lejátszása mint a sakkozók egészsége, másrészt 3 csapat is jelezte, hogy versenyhelyiségeik a fenntartó döntése értelmében nem használhatók semmilyen rendezvényre!

Mellékleten küldöm az utolsó lejátszott (8.) forduló jegyzőkönyvét és a SwissManager fájlt. Az élőket a hét végén frissítettem.

A bajnok a Maróczy Géza SE III. csapata lett, második a Röszkei SK, harmadik a Vásárhelyi Pákozdi FSSE. Amennyiben a Maróczy SE csapata nem mehet az osztályozóra, sem a második röszkei, sem a harmadik vásárhelyi csapat nem kíván részt venni az osztályozón. Azért írom a harmadik helyezett csapatot is, mert elvileg pontszámban még beérhették volna a röszkei csapatot, de ennek a valószínűsége is kicsi lett volna.

Kívánok mindnyájatoknak jó egészséget!

Üdv: Bartos Feri”

Láthatjátok, hogy a levélben töröltük az utolsó fordulót. Halasztani nem sok értelme lett volna, mert nem tudni mikorra lehetne, valamint nem sokat változtatna a végeredményen.

Kérem megértéseteket!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Üdv: Bartos Ferenc elnök

Vissza